רולדה וניל וקרם גבינה | השף הלבן

רולדה וניל וקרם גבינה

קינוח קלאסי שתמיד גונב את ההצגה – רולדה רכה עם קרם עשיר בטעמי וניל

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רולדה וניל וקרם גבינה
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים לרולדה אחת:
לרולדה:
  • 4 ביצים
  • ½ כוס סוכר
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 4 כפות שמן קנולה
  • 120 גרם קמח
  • 3 כפות חלב תנובה
  • 1 כפית תמצית וניל
למלית ולציפוי:
  • 1 חבילת (80 גרם) פודינג בטעם וניל
  • 1 גביע (225 גרם) נפוליאון בטעם טבעי 25%
  • 1 מכל (250 גרם) שמנת מתוקה 32% השף הלבן
  • 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 9% תנובה
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 1 תכולת מקל וניל/ תמצית וניל
לקישוט:
  • אוכמניות/ פטל/ קרמבולה/ קוקוס קלוי
הוראות הכנה:
  • 01.

    מחממים תנור ל־170 מעלות.

  • 02.

    בקערת מיקסר מקציפים יחד ביצים וסוכר לתערובת תפוחה.

  • 03.

    מוסיפים את השמן, החלב, תמצית הווניל, הקמח ואבקת האפייה.

  • 04.

    מקציפים רק עד להטמעת הקמח במסה.

  • 05.

    מרססים תרסיס שמן על נייר אפייה ומניחים על תבנית שטוחה מלבנית.

  • 06.

    יוצקים את המסה על התבנית ומיישרים בעזרת פאלטה.

  • 07.

    אופים 15 דקות עד הזהבה.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 08.

    מוציאים בזהירות והופכים את העוגה על נייר אפייה.

  • 09.

    מסירים בזהירות את נייר האפייה שעליו נאפתה העוגה ומגלגלים לרולדה עם הנייר שמתחת.

  • 10.

    מכסים במגבת ומצננים לטמפ' החדר.

  • 11.

    מקציפים יחד את מרכיבי הקרם לקרם יציב ומעבירים רבע ממנו לשקית זילוף עם צנטר לקישוט.

  • 12.

    מסירים בזהירות את נייר האפייה, מורחים את הקרם על בסיס הרולדה, מגלגלים בזהירות ועוטפים את הרולדה בקרם.

  • 13.

    מקשטים את הרולדה עם הקרם הנותר בשקית הזילוף ומקשטים בפירות/ קוקוס.

הכנת? כאן מדרגים
(2)