פרחי כרובית פריכים ממולאים בגבינה | השף הלבן

פרחי כרובית פריכים ממולאים בגבינה

פרחי כרובית עם ציפוי סופר פריך ממולאים בגבינות מפנקות

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פרחי כרובית פריכים ממולאים בגבינה
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל6-5 סועדים:
מצרכים:
  • 1 כרובית גדולה/ 2 קטנות
מילוי:
  • 1 שקית פתיתי עמק 200 גרם
  • 1 גבינת חמד פיראוס 5%
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית שום גבישי
ציפוי:
  • 2 ביצים טרופות עם ½ כפית מלח
  • 1 כוס קמח לבן
  • 3 כוסות פירורי לחם מוזהבים
  • שמן קנולה - לטיגון
  • תרסיס שמן - לאפייה
להגשה:
  • ממרח טפנד זיתים של אוליביה, פסטו בזיליקום, לאבנה/ גבינה לבנה.
הוראות הכנה:
  • 01.

    מפרקים את הכרובית לפרחים בינוניים ומניחים בקערה גדולה, מפזרים מעל כף מלח ומים רותחים עד לכיסוי ומניחים בצד כ־20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 02.

    שוטפים היטב את פרחי הכרובית ומייבשים על נייר סופג.

  • 03.

    בקערה מערבבים יחד את מרכיבי המילוי.

  • 04.

    לוקחים כף גדושה מהמילוי ומצמידים אל פרח הכרובית, כך שהגבינות ייצמדו לכל החלקים הריקים בפרח הכרובית ותמלא אותם.

  • 05.

    חוזרים על הפעולה עם שאר פרחי הכרובית.

  • 06.

    טובלים כל פרח כרובית בקמח, ואז טובלים בביצה טרופה ומצפים בפירורי לחם.

  • 07.

    מטגנים בשמן עמוק עד להשחמה/ אופים בתנור שחומם מראש ל־190 מעלות עם תרסיס שמן בנדיבות.

הכנת? כאן מדרגים
(2)