פרחי כרובית פריכים ממולאים בגבינה - השף הלבן

פרחי כרובית פריכים ממולאים בגבינה

פרחי כרובית עם ציפוי סופר פריך ממולאים בגבינות מפנקות

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פרחי כרובית פריכים ממולאים בגבינה
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 6-5 סועדים:

מצרכים:
  • 1 כרובית גדולה/ 2 קטנות
מילוי:
  • 1 שקית פתיתי עמק 200 גרם
  • 1 גבינת חמד פיראוס 5%
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית שום גבישי
ציפוי:
  • 2 ביצים טרופות עם ½ כפית מלח
  • 1 כוס קמח לבן
  • 3 כוסות פירורי לחם מוזהבים
  • שמן קנולה - לטיגון
  • תרסיס שמן - לאפייה
להגשה:
  • ממרח טפנד זיתים של אוליביה, פסטו בזיליקום, לאבנה/ גבינה לבנה.

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפרקים את הכרובית לפרחים בינוניים ומניחים בקערה גדולה, מפזרים מעל כף מלח ומים רותחים עד לכיסוי ומניחים בצד כ־20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 02.

    שוטפים היטב את פרחי הכרובית ומייבשים על נייר סופג.

  • 03.

    בקערה מערבבים יחד את מרכיבי המילוי.

  • 04.

    לוקחים כף גדושה מהמילוי ומצמידים אל פרח הכרובית, כך שהגבינות ייצמדו לכל החלקים הריקים בפרח הכרובית ותמלא אותם.

  • 05.

    חוזרים על הפעולה עם שאר פרחי הכרובית.

  • 06.

    טובלים כל פרח כרובית בקמח, ואז טובלים בביצה טרופה ומצפים בפירורי לחם.

  • 07.

    מטגנים בשמן עמוק עד להשחמה/ אופים בתנור שחומם מראש ל־190 מעלות עם תרסיס שמן בנדיבות.

הכנת? כאן מדרגים
(5)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.