עוגת ביסקוויטים עגולה שלוש שכבות - השף הלבן

עוגת ביסקוויטים עגולה שלוש שכבות

עוגת ביסקוויטים בשני טעמים של וניל ושוקולד ובציפוי שוקולדים, כי למה לבחור טעם אחד?:)

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת ביסקוויטים שלוש שכבות
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 12 מנות:

מרכיבים:
  • 1 גביע (225 גרם) גבינת נפוליאון בטעם טבעי 25%
  • 1 גביע (500 גרם) גרם גבינה לבנה 9% תנובה
  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 32% השף הלבן
  • 1 חבילת (80 גרם) פודינג בטעם וניל
  • 1 חבילת (80 גרם) פודינג בטעם שוקולד
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 2 שרוולים (500 גרם) של ביסקוויטים
  • בשביל טבילה: חלב פושר
ציפוי:
  • 250 גרם שוקולד מריר
  • 1 מכל שמנת מתוקה (250 גרם) 32% השף הלבן
  • לקישוט: כדורי שוקולד לבן וחום
לגרסה הטבעונית:
  • ניתן לטבען על ידי המרה בשני גביעי ממרח סויה בטעם טבעי אלטרנטיב 9% ובקצפת צמחית.

הוראות הכנה:

  • 01.

    במיקסר מקציפים יחד שמנת מתוקה עם גבינת נפוליאון, גבינה לבנה ואבקת סוכר עד לתערובת רכה.

  • 02.

    מחלקים את המסה לשני חלקים, לחלק אחד מוסיפים פודינג בטעם שוקולד ולחלק אחר מוסיפים פודינג בטעם וניל.

  • 03.

    מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה מומלץ להעביר כל קרם לשקית זילוף גדולה על מנת להקל את מילוי השכבות.

  • 04.

    מצמידים נייר אפייה לתבנית עגולה קפיצית.

  • 05.

    טובלים ביסקוויטים בחלב ומרפדים את התחתית, שוברים את הביסקוויטים מעט, כדי שיתאים לצורת התבנית.

  • 06.

    מניחים מעט מתערובת הגבינה בטעם שוקולד על כל התחתית, טובלים ביסקוויטים ומצמידים לכל גבול התבנית כך שנוצרת מעין "גדר עגולה" בתוך התבנית.

  • 07.

    מעבירים את יתרת מסת הגבינה בטעם השוקולד ומשטחים היטב.

  • 08.

    טובלים שוב ביסקוויטים ומניחים על מלית השוקולד.

  • 09.

    משטחים מעל את מלית הגבינה בטעם וניל.

  • 10.

    מעבירים למקפיא ל־20 דקות ובזמן הזה ממיסים יחד את השוקולד עם השמנת במיקרוגל בפולסים של 30 שניות או על באן מארי.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 11.

    יוצקים בזהירות את השוקולד על כל משטח הווניל, מזיזים את התבנית כך שהשוקולד המומס יתפזר בצורה שווה ומעבירים לקירור של עשר דקות.

  • 12.

    ניתן לקשט את העוגה בכדורי השוקולד בשני צבעים כרמז לשכבות העוגה.

  • 13.

    מעבירים לקירור של שש שעות לפחות לפני הגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(25)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.