מאפה יווני של תרד ובולגרית פיראוס - השף הלבן

מאפה יווני של תרד ובולגרית פיראוס

מאפה חם, עם מלא תרד ירוק וגבינת בולגרית פיראוס שקשה לעמוד בפניו

מאת: יונית צוקרמן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפה יווני של תרד ובולגרית פיראוס
צילום: יונית צוקרמן עיצוב: יונית צוקרמן

המרכיבים ל רולדה:

  • חצי חבילה של דפי פילו מעדנות
  • 1 קופסא בולגרית מעודנת או בולגרית רגילה של פיראוס
  • שקית שלמה תרד סנפרוסט
  • 300 גרם פתיתי עמק
  • מעט מלח
  • מעט פלפל גרוס
  • להברשה חמאת תנובה

הוראות הכנה:

  • 01.

    לוקחים 3 עלים, מברישים כל עלה בחמאה ומניחים אחד על השני

  • 02.

    חותכים את הגבינה הבולגרית ל-8 חתיכות

  • 03.

    מניחים 2 חתיכות בשליש על עלי דפי הפילו

  • 04.

    מניחים מעל תרד, פלפל שחור גרוס, ופתיתי עמק

  • 05.

    סוגרים מכל צד ומתחילים לגלגל עד שמתקבל מעין רולדה קטנה

  • 06.

    מברישים במעט שמן זית ואופים בתנור עד הזהבה

הכנת? כאן מדרגים
(11)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.