מאפה יווני של תרד ובולגרית פיראוס | השף הלבן

מאפה יווני של תרד ובולגרית פיראוס

מאפה חם, עם מלא תרד ירוק וגבינת בולגרית פיראוס שקשה לעמוד בפניו

מאת: יונית צוקרמן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפה יווני של תרד ובולגרית פיראוס
צילום: יונית צוקרמן עיצוב: יונית צוקרמן
המרכיבים לרולדה:
  • חצי חבילה של דפי פילו מעדנות
  • 1 קופסא בולגרית מעודנת או בולגרית רגילה של פיראוס
  • שקית שלמה תרד סנפרוסט
  • 300 גרם פתיתי עמק
  • מעט מלח
  • מעט פלפל גרוס
  • להברשה חמאת תנובה
הוראות הכנה:
  • 01.

    לוקחים 3 עלים, מברישים כל עלה בחמאה ומניחים אחד על השני

  • 02.

    חותכים את הגבינה הבולגרית ל-8 חתיכות

  • 03.

    מניחים 2 חתיכות בשליש על עלי דפי הפילו

  • 04.

    מניחים מעל תרד, פלפל שחור גרוס, ופתיתי עמק

  • 05.

    סוגרים מכל צד ומתחילים לגלגל עד שמתקבל מעין רולדה קטנה

  • 06.

    מברישים במעט שמן זית ואופים בתנור עד הזהבה

הכנת? כאן מדרגים
(8)