לביבות ירק טבעוניות עם טופו אלטרנטיב - השף הלבן

לביבות ירק טבעוניות עם טופו אלטרנטיב

לביבות עשירות בירק וטופו אלטרנטיב, עם מתבל טופו ליד, שירימו לכל ארוחה!

מאת: רון יוחננוב
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות ירק טבעוניות עם טופו אלטרנטיב
צילום: רון יוחננוב עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל 30 לביבות:

מצרכים ללביבות:
  • חבילת טופו טבעי של תנובה אלטרנטיב
  • צרור כוסברה או פטרוזליה
  • צרור שמיר
  • צרור בצל ירוק
  • 2 זוקיני
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/4 כוס קמח כוסמין
  • 1/4 כוס שיבולת שועל טחונה דק
  • גרידה מלימון אחד
  • קמצוץ צ'ילי יבש אדום חריף (לא חובה)
  • מלח / פלפל שחור
למתבל:
  • גביע ממרח סויה טבעי של תנובה אלטרנטיב
  • 2 שיני שום כתושות
  • כף נענע קצוצה דק
  • קמצוץ צ'ילי חריף טרי קצוץ דק
  • מיץ מחצי לימון
  • מלח / פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    טוחנים במעבד מזון את כל המרכיבים.

  • 02.

    מחממים תנור ל200 מעלות

  • 03.

    מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים את הנייר.

  • 04.

    בעזרת ידיים משומנות מגלגלים לקציצות ומניחים על נייר אפייה המשומן.

  • 05.

    אופים במשך 25 דקות או עד הזהבה

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 06.

    מערבבים בקערה את כל המרכיבים של המתבל

  • 07.

    מגישים את הקציצות עם המתבל 

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.