מַלְבְּנֵי קְרֵם גְּבִינָה וְזִלּוּפֵי שׁוֹקוֹלָד
אף אחד לא יאמין לכם כמה קל להכין קינוח מרשים ללא תנור ובקלי קלות, שכבות ביסקוויט בשילוב קרם גבינה ושיושי שוקולד

המרכיבים ל 6-8 מנות:
- 1 חבילה ביסקוויטים
- 1 ו־1/2 כוסות חלב תנובה
- 1 כוס סוכר
- 2 גביעים (2*200 מ"ל) "שמנת אורגינל של פעם"
- 1 מכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% השף הלבן
- 1 גביע (250 גרם) גבינת מסקרפונה השף הלבן
- 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 5% תנובה
- 1 שקית (80 גרם) אינסטנט פודינג בטעם וניל
- 150 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 38% השף הלבן
- 200 גרם שוקולד לבן
- 100 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 38% השף הלבן
- 150 גרם שוקולד מריר
- * ניתן להחליף את פסי השוקולד בפירות יער קפואים, טחונים עם 100 גרם אבקת סוכר.
הוראות הכנה:
-
01.
מקציפים יחד את כל מרכיבי קרם הגבינה לקרם רך ויציב.
-
02.
ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות או על באן מארי את השמנת עם השוקולד המריר עד לקבלת גנאש, מעבירים לשקית זילוף עם חור קטן.
-
03.
טובלים את הביסקוויטים בחלב ומניחים ברינג ריבועי.
-
04.
מניחים מהקרם ומזלפים שורות דקות של קרם שוקולד (או פירות יער טחונים).
-
05.
טובלים שכבה שנייה של ביסקוויטים ומניחים מעל. חוזרים על הפעולה עם הקרם והביסקוויטים שלוש פעמים כך שהשכבה העליונה היא קרם - ומיישרים.
-
06.
ממיסים יחד את מרכיבי הטופינג ומפזרים מעל.
-
07.
מטפטפים נקודות של הגנאש/פירות היער ובעזרת שיפוד מושכים משיכות עדינות שיתמזגו עם השוקולד הלבן, מעבירים לקירור (רצוי של לילה שלם) ופורסים למלבנים.