מלבני קרם גבינה ושוקולד – קינוח פריזאי מעולה

מַלְבְּנֵי קְרֵם גְּבִינָה וְזִלּוּפֵי שׁוֹקוֹלָד

אף אחד לא יאמין לכם כמה קל להכין קינוח מרשים ללא תנור ובקלי קלות, שכבות ביסקוויט בשילוב קרם גבינה ושיושי שוקולד

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מַלְבְּנֵי קְרֵם גְּבִינָה וְזִלּוּפֵי שׁוֹקוֹלָד

המרכיבים ל 6-8 מנות:

מרכיבים:
  • 1 חבילה ביסקוויטים
  • 1 ו־1/2 כוסות חלב תנובה
מרכיבים לקרם הגבינה:
  • 1 כוס סוכר
  • 2 גביעים (2*200 מ"ל) "שמנת אורגינל של פעם"
  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% השף הלבן
  • 1 גביע (250 גרם) גבינת מסקרפונה השף הלבן
  • 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 5% תנובה
  • 1 שקית (80 גרם) אינסטנט פודינג בטעם וניל
מרכיבים לטופינג:
  • 150 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 38% השף הלבן
  • 200 גרם שוקולד לבן
מרכיבים לפסי השוקולד:
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 38% השף הלבן
  • 150 גרם שוקולד מריר
  • * ניתן להחליף את פסי השוקולד בפירות יער קפואים, טחונים עם 100 גרם אבקת סוכר.

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים יחד את כל מרכיבי קרם הגבינה לקרם רך ויציב.

  • 02.

    ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות או על באן מארי את השמנת עם השוקולד המריר עד לקבלת גנאש, מעבירים לשקית זילוף עם חור קטן.

  • 03.

    טובלים את הביסקוויטים בחלב ומניחים ברינג ריבועי.

  • 04.

    מניחים מהקרם ומזלפים שורות דקות של קרם שוקולד (או פירות יער טחונים).

  • 05.

    טובלים שכבה שנייה של ביסקוויטים ומניחים מעל. חוזרים על הפעולה עם הקרם והביסקוויטים שלוש פעמים כך שהשכבה העליונה היא קרם - ומיישרים.

  • 06.

    ממיסים יחד את מרכיבי הטופינג ומפזרים מעל.

  • 07.

    מטפטפים נקודות של הגנאש/פירות היער ובעזרת שיפוד מושכים משיכות עדינות שיתמזגו עם השוקולד הלבן, מעבירים לקירור (רצוי של לילה שלם) ופורסים למלבנים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.