לביבות חלבון טרופיות - השף הלבן

לביבות חלבון טרופיות

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות חלבון טרופיות

המרכיבים ל 8 לביבות:

מרכיבים:
  • 2 גביעים (400 גרם) יוגורט GO סמיך קוקוס 20 גרם חלבון
  • 1 כף קליפת לימון מגוררת
  • 80 גרם אבקת סוכר / תחליף סוכר
  • 100 גרם פקאן לא קלוי קצוץ דק
  • 1/3 כוס שבבי קוקוס קלוי
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 ביצים
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 1/2 כוס קמח תופח
  • 4 כפות פתיתי שיבולת שועל גרוסים
  • 1/2 כוס פרי שאוהבים, טרי או קפוא קצוץ דק ולא טחון (כמו מנגו / בננה)
  • תרסיס שמן
  • פירות להגשה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את הקמח ופתיתי שיבולת השועל עם אבקת האפייה.

  • 02.

    בקערה נפרדת מערבבים את שאר המרכיבים ומוסיפים את תערובת הקמחים.

  • 03.

    מערבבים עד לקבלת תערובת רכה, אך יציבה יחסית (אם יש צורך מוסיפים 2-1 כפות פתיתי שיבולת שועל).

  • 04.

    משמנים קלות נייר אפייה ומניחים בתבנית.

  • 05.

    בידיים משומנות יוצרים לביבות שטוחות מעט ומניחים במרווחים על נייר האפייה. משמנים בעזרת תרסיס שמן.

  • 06.

    אופים בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות כ־20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 07.

    מגישים לצד פירות.

  • 08.

    הערה: ניתן גם לאפות בתבנית שקעים מסיליקון או לצלות על מחבת נון סטיק עם מעט שמן

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.