איך מכינים קניידלך?
קניידלך אמיתיים ומסורתיים, בדיוק כמו שסבתא היתה עושה
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל15:
- 2 כוסות קמח מצה
- 2 כוסות מים רותחים
- 1 בצל גדול קצוץ ומטוגן מסונן מהשמן
- מלח לפי הטעם
- פלפל שחור לפי הטעם
- 3 ביצים
- 4 כפות שמן
- 5 כוסות ציר מרק עוף
הוראות הכנה:
-
01.
לשים את כל החומרים מלבד הציר לעיסה אחידה, מעבירים לקערה, מכסים ומניחים למשך חצי שעה במקום קריר (לא במקרר).
-
02.
מביאים את ציר המרק לרתיחה קלה. ביד לחה, יוצרים כדורים קטנים. מחליקים את הכדורים בעדינות לסיר.
-
03.
כשהמים רותחים, מבשלים כ-15 דק' ומוציאים בכף מחוררת. ניתן לשמור במקרר עד להגשה.
הכנת? כאן מדרגים