איך מכינים קניידלך? | השף הלבן

איך מכינים קניידלך?

קניידלך אמיתיים ומסורתיים, בדיוק כמו שסבתא היתה עושה

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
איך מכינים קניידלך?

המרכיבים ל15:

  • 2 כוסות קמח מצה
  • 2 כוסות מים רותחים
  • 1 בצל גדול קצוץ ומטוגן מסונן מהשמן
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • 3 ביצים
  • 4 כפות שמן
  • 5 כוסות ציר מרק עוף

הוראות הכנה:

  • 01.

    לשים את כל החומרים מלבד הציר לעיסה אחידה, מעבירים לקערה, מכסים ומניחים למשך חצי שעה במקום קריר (לא במקרר). 

  • 02.

    מביאים את ציר המרק לרתיחה קלה. ביד לחה, יוצרים כדורים קטנים. מחליקים את הכדורים בעדינות לסיר.

  • 03.

    כשהמים רותחים, מבשלים כ-15 דק' ומוציאים בכף מחוררת. ניתן לשמור במקרר עד להגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(252)