מתכון מרק קרם שומר | השף הלבן

מרק קרם שומר

מרק קטיפתי ועשיר בטעם המיוחד של השומר

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק קרם שומר

המרכיבים ל 8:

  • 50 גרם חמאת תנובה
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 4 פקעות שומר קטנות ופרוסות
  • 4 כוסות מרק ירקות צח
  • מלח
  • פלפל
  • 1 מכל שמנת מתוקה השף הלבן
  • 5 בצלים ירוקים קצוצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים בסיר בינוני חמאה, מוסיפים את הבצל, מאדים 4 דקות, מוסיפים את השומר ומאדים 4 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 02.

    מוסיפים את מרק הירקות, מתבלים במלח ובפלפל, מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה, מבשלים על להבה נמוכה כ-30 דקות עד שהשומר מתרכך.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 03.

    מרסקים את תכולת הסיר בבלנדר ידני או במעבד מזון, מסננים את המרק דרך מסננת רשת צפופה לסיר אחר, מוסיפים את השמנת, מביאים לסף רתיחה, טועמים ומשפרים תיבול.גיוון: במקום שומר אפשר להשתמש ב-6 קישואים ירוקים (זוקיני) חתוכים לקוביות או 600 גרם פטריות טריות פרוסות מסוגים שונים. 

הכנת? כאן מדרגים
(75)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.