מתכון מרק קרם כרישה ופטריות | השף הלבן

מרק קרם כרישה ופטריות

מרק כרישה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק קרם כרישה ופטריות

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 80 גרם חמאת תנובה
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 5 כרישות בינוניות פרוסות (רק החלק הלבן )
  • מלח
  • פלפל לבן
  • 2 כפות קמח
  • 6 כוסות מרק ירקות צח
  • 1 מיכל שמנת להקצפה 32% מסדרת השף הלבן
  • סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות
  • 1 כף שמן
  • עירית קצוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים בסיר כבד חמאה ושמן  זית מוסיפים את הבצל והכרישה ומטגנים על להבה בינונית 10 דקות, בוחשים מדי פעם.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 02.

     מתבלים במלח ובפלפל מוסיפים את הקמח ובוחשים, מוסיפים את המרק הצח מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה 30 דקות. מרסקים את תכולת הסיר במעבד מזון ידני.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 03.

     מוסיפים את השמנת מביאים לסף רתיחה טועמים ומשפרים תיבול, מטגנים את הפטריות בכף שמן זית עד להזהבה.

  • 04.

     מחלקים את המרק לצלחות אישיות מעטרים בפטריות מטוגנות ועירית ומגישים עם לחם תירס ופרמזן.  

הכנת? כאן מדרגים
(136)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.