מרק כתום עם קרם קוקוס, דלעת וצ'ילי - אינס ינאי | השף הלבן

מרק כתום עם קרם קוקוס, גרעיני דלעת וצ'ילי גרוס

המרק הכתום הקלאסי של החורף עם טוויסט: קרם קוקוס, גרעיני דלעת וצ'ילי גרוס שיוצרים גרסה קרמית, קראנצ'ית ופיקנטית שתהפוך אצלכם לקבועה בחורף הקרוב

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק כתום עם קרם קוקוס, גרעיני דלעת וצ'ילי גרוס
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל3-4 מנות:

  • 1 שקית לקט מרק כתום "סנפרוסט"
  • 1 כרישה פרוסה לטבעות
  • 4 כוסות מים
  • 1 כוס קרם קוקוס
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית צ'ילי יבש טחון
  • קורט אגוז מוסקט
  • 2 כפות שמן זית
להגשה:
  • צ'ילי יבש טחון
  • גרעיני דלעת

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר עמוק מניחים שמן זית וכרישה מטגנים כ- 3 דקות. מוסיפים את לקט המרק, מערבבים כ- 5 דקות נוספות ומוסיפים מלח, צ'ילי גרוס ואגוז מוסקט.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 02.

    מוסיפים 4 כוסות מים ומבשלים כ- 20 דקות, טוחנים את הירקות ומוסיפים את קרם הקוקוס.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 03.

    מבשלים על אש נמוכה כ-15 דקות ומסירים מהאש, מעבירים לקעריות הגשה ומפזרים מעל גרעיני דלעת וצ'ילי גרוס יבש.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 04.

    בתאבון!

הידעת?

אחד הדברים הכי מהנים בחורף הוא לשבת מכורבל ליד התנור כשבחוץ יורד גשם וקר. בסיטואציה זו, אין דבר מושלם יותר מלהחזיק צלחת מרק חמה ומפנקת שמחממת את הידיים ואת הקיבה. מכיוון שהחוק אומר שלעולם לא יכול להיות לנו יותר מדי מתכונים למרק, קבלו מתכון חורפי למרק הכתום הקלאסי של החורף עם טוויסט: קרם קוקוס, גרעיני דלעת וצ'ילי גרוס שיוצרים גרסה קרמית, קראנצ'ית ופיקנטית שתהפוך אצלכם לקבועה בחורף הקרוב

הכנת? כאן מדרגים
(2)