מתכון מרק דלורית ודלעת | השף הלבן

מרק דלורית ודלעת

מרק בריא, מזין וטעים, מרק כתום לילדים ופעוטות, וגם למבוגרים שבינינו

מאת: הגולשת כרמית
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק דלורית ודלעת

המרכיבים ל4 מנות:

  • 1 דלורית
  • 2 גזרים
  • חתיכת דלעת
  • 4 בצלים חתוכים לקוביות
  • 3 שיני שום קלופות וחתוכות לפרוסות
  • גבעולי סלרי שטופים
  • 2 כפות מרק עוף
  • 2 כפות מרק בצל
  • 2 כפות מרק פטריות
  • שמיר
  • מלח
  • פלפל
להגשה: בוטנים מרוסקים או קרוטונים (לא חובה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים חתיכות דלורית דלעת וגזרים. מטגנים בצלים, שום וסלרי.

  • 02.

    מוסיפים את חתיכות הדלורית וממלאים את הסיר במים.

  • 03.

    לאחר הרתיחה מתבלים במלח פלפל,מרק עוף, מרק בצל ומרק פטריות.

  • 04.

    קוצצים שמיר ומוסיפים לסיר לבישול עד שמתרכך.

  • 05.

    כשהמרק מוכן טוחנים חצי ממנו בבלנדר ומחזירים לסיר.

  • 06.

    מגישים עם בוטנים מרוסקים או עם קרוטונים.

הכנת? כאן מדרגים
(235)