מתכון מרק בצל | השף הלבן

מרק בצל

מרק קלאסי צרפתי קל ומהיר הכנה

מאת: אסתר פלח
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק בצל

המרכיבים ל 4 מנות:

מרכיבים:
  • 3 בצלים בינוניים (או אחד גדול ועוד שניים בינוניים)
  • קובייה קטנה חמאה (אם רוצים פרווה מוותרים על החמאה)
  • מעט שמן זית
  • מים רותחים (קומקום שלם)
  • מלח, פלפל, אבקת מרק בצל לפי הטעם
  • פרמזן קולקשן

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים חמאה ושמן זית בסיר בינוני ומוסיפים את הבצל. נותנים לבצל להתאדות לאט ומאדים עד רכות ושקיפות. מדי פעם מערבבים

  • 02.

    כאשר הבצל רך ושקוף מוסיפים את התבלינים: מלח, פלפל, אבקת מרק בצל

  • 03.

    שופכים לתוך הסיר את המים הרותחים ומבשלים את המרק על אש קטנה. מתקנים טעמים אם צריך

  • 04.

    מגישים עם קרוטונים או מפזרים למעלה גבינת פרמזן מגוררת  אוהבים מרק בצל מוקרם? חייבים לנסות את המתכון הבא >>   

הכנת? כאן מדרגים
(1722)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.