קראוסון גבינה מלוח | השף הלבן

קרואסון גבינה מלוח

מארחים? דודו בן שמחון משתף אותנו במתכון המושלם לקרואסוני גבינה קטנים וטעימים

מאת: דודו בן שמחון מ "מטבח של אלופים" בפייסבוק
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קרואסון גבינה מלוח
צילום: דודו בן שמחון עיצוב: דודו בן שמחון

המרכיבים ל150 יחידות קטנות:

  • 1 ק"ג קמח מנופה
  • 2 שקיות אבקת אפיה
  • 1 כף מלח
  • 400 גרם חמאת תנובה רכה
  • 300 גרם גבינה צהובה מגורדת (כגון "עמק")
  • 2 גביעי שמנת חמוצה ׳שמנת של פעם׳, תנובה
  • 1 שקית גבינת כנען השף הלבן (500 גרם)

הוראות הכנה:

  • 01.

    בעזרת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את כל המצרכים עד להיווצרות בצק אחיד.

  • 02.

    נותנים לבצק לנוח כ-10 בצד.

  • 03.

    מחלקים את הבצק  ל-10 כדורים.

  • 04.

    מרדדים כל כדור ובעזרת גלגלת פיצה חותכים ויוצרים כ-15 משולשים מכל עיגול.כל משולש מגלגלים לקרואסון (מהחלק הגדול במשולש לחלק הקטן).

  • 05.

    מסדרים את הקרואסונים הקטנים בתבניות אפיה, מורחים ביצה ושומשום מעל.

  • 06.

    אופים ב- 180 מעלות עד הזהבה יפה. ניתן להקפיא אותן כשהן מוכנות.* תודה לקבוצת הפייסבוק "מטבח של אלופים" על המתכון

הכנת? כאן מדרגים
(9)