קראוסון גבינה מלוח | השף הלבן

קרואסון גבינה מלוח

מארחים? דודו בן שמחון משתף אותנו במתכון המושלם לקרואסוני גבינה קטנים וטעימים

מאת: דודו בן שמחון מ "מטבח של אלופים" בפייסבוק
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קרואסון גבינה מלוח
צילום: דודו בן שמחון עיצוב: דודו בן שמחון

המרכיבים ל 150 יחידות קטנות:

  • 1 ק"ג קמח מנופה
  • 2 שקיות אבקת אפיה
  • 1 כף מלח
  • 400 גרם חמאת תנובה רכה
  • 300 גרם גבינה צהובה מגורדת (כגון "עמק")
  • 2 גביעי שמנת חמוצה ׳שמנת של פעם׳, תנובה
  • 1 שקית גבינת כנען השף הלבן (500 גרם)

הוראות הכנה:

  • 01.

    בעזרת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את כל המצרכים עד להיווצרות בצק אחיד.

  • 02.

    נותנים לבצק לנוח כ-10 בצד.

  • 03.

    מחלקים את הבצק  ל-10 כדורים.

  • 04.

    מרדדים כל כדור ובעזרת גלגלת פיצה חותכים ויוצרים כ-15 משולשים מכל עיגול.כל משולש מגלגלים לקרואסון (מהחלק הגדול במשולש לחלק הקטן).

  • 05.

    מסדרים את הקרואסונים הקטנים בתבניות אפיה, מורחים ביצה ושומשום מעל.

  • 06.

    אופים ב- 180 מעלות עד הזהבה יפה. ניתן להקפיא אותן כשהן מוכנות.* תודה לקבוצת הפייסבוק "מטבח של אלופים" על המתכון

הכנת? כאן מדרגים
(16)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.