קיש סלמון וברוקולי – ללקק את האצבעות | השף הלבן

קיש סלמון וברוקולי

פשטידה טעימה ומושקעת

מאת: עופרה וסקר
חלבי סוג מתכון
קשה רמת מיומנות
קיש סלמון וברוקולי

המרכיבים ל תבנית פאי בגודל 26 ס"מ 8 מנות:

חומרים לקלתית הבצק:
  • 1.5 כוסות קמח רגיל
  • 100 גרם חמאת "תנובה" חתוכה לקוביות
  • 1/4 כפית מלח
  • 2 כפות מים קרים
  • 1 ביצה
חומרים למלית:
  • 150 גרם סלמון מעושן חתוך לרצועות דקות "דגי תנובה"
  • 1 גביע גבינה לבנה 9% "תנובה"
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה 32% "השף הלבן"
  • 1 כוס ברוקולי "סנפרוסט", מופשר
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 3 ביצים טרופות
  • חצי כוס קמח
  • חצי כפית אבקת אפיה
  • 1/2 כוס פתיתי גבינת "עמק"

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנת הבצק: שמים במעבד מזון את כל החומרים ומעבדים לבצק אחיד, מקררים חצי שעה.

  • 02.

    מחממים תנור ל-180 מעלות, מרפדים את התבנית בבצק כך שיכסה את הדפנות והתחתית, משאירים במקרר עד שהמלית מוכנה.

  • 03.

    מוסיפים גבינה, שמנת, מלח ופלפל ובוחשים. מוסיפים את הביצים ובוחשים שוב. מוסיפים קמח, אבקת אפייה, מערבבים ולבסוף מוסיפים את הסלמון.

  • 04.

    יוצקים את המלית על הבצק, מפזרים מעל פרחי ברוקולי מעל ופתיתי גבינת "עמק" ואופים כ 30 דקות עד שהמלית מתייצבת.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(360)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.