קיש סלמון – מאפה טעים במיוחד וקל להכנה | השף הלבן

קיש סלמון

קיש סלמון עם שמנת

מאת: מיכל לוין
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קיש סלמון

המרכיבים ל 4 מנות:

  • בצק עלים
  • חצי קילו דג סלמון
  • בצל סגול
  • גבינה
  • חצי כוס חלב
  • 0.75 כוס שמנת חמוצה
  • ביצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    חותכים את הדג ואת הבצל לקוביות בינוניות ומטגנים על מחבת על אש בינונית.

  • 03.

    לוקחים התבנית ומורחים עליה ביסודיות שמן חמניות כדי שהבצק לא ידבק.

  • 04.

    מורידים את הדג מהאש ושמים לקירור.

  • 05.

    בינתיים פורסים את הבצק על התבנית ומורידים בזהירות את השאריות מההצדדים ומהדקים את הבצק לתבנית.

  • 06.

    מפזרים את הדג והבצל על הבצק וחותכים גבינה לפסים.

  • 07.

    מסדרים את פסי הגבינה על הדג.

  • 08.

    מחממים את התנור ל-200 מעלות.

  • 09.

    בקערה טורפים את הביצה, החלב והשמנת, ושופכים מעל הגבינה.

  • 10.

    מכניסים את הקיש לתנור עד שהקיש מתנפח.

  • 11.

    מוציאים את הקיש מהתבנית.

הכנת? כאן מדרגים
(201)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.