קיש נגיסי גאודה | השף הלבן

קיש נגיסי מוצרלה

קיש מוצרלה עם זיתים, עגבניות שרי ואורגנו שמורכב מקישים קטנטנים בגודל ביס! מתכון יצירתי שישאיר גם רושם על האורחים וגם משמש כפתרון מצוין למנה שילדים אוהבים

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קיש נגיסי מוצרלה
צילום: דניאל שכטר עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל6-8 מנות:

לרכישה >>
  • 1 חבילה (900 גרם) בצק פריך מלוח "מעדנות" מופשר על פי ההוראות שעל גבי האריזה
למילוי:
  • 2-1 כפות שמן זית
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 200 גרם פתיתי מוצרלה השף הלבן
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה תנובה 5% או 9%
  • 5 כפות זיתים שחורים קצוצים
לתוספות:
  • 1/4 כוס עלי תימין טריים
  • 8-5 עגבניות שרי פרוסות לפרוסות דקות
להגשה:
  • עשבי תיבול טריים
גודל תבנית: תבנית קיש בקוטר 22-24 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

  • 02.

    שמים את מרכיבי המילוי בקערה ומערבבים לעיסה אחידה.

  • 03.

    פורסים את הבצק על משטח מקומח קלות וקורצים עיגולים בקוטר 8-6 ס"מ בעזרת קורצן או כוס. אוספים את שאריות הבצק, מרדדים וקורצים עיגולים נוספים.

  • 04.

    מניחים כף מלית במרכז כל עיגול ומהדקים משני צידי עיגול הבצק כך שנוצרת צורת סירה.

  • 05.

    מניחים את ה"סירות" בתבנית בצמידות זו לזו.

  • 06.

    בוזקים עלי תימין, מפזרים עגבניות ואופים כ-30 דקות עד הזהבה.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 07.

    בוזקים עשבי תיבול ומגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(2)