מתכון קיש כרישה | השף הלבן

קיש כרישה

קיש טעים ביותר פשוט וקל להכנה

מאת: נעמי פרידמן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קיש כרישה

המרכיבים ל תבנית בקוטר 26 ס"מ 10 מנות:

לבצק:
  • כוס ורבע קמח
  • 100 גרם חמאה
  • רבע כוס מים/ביצה
  • חצי כפית מלח
למלית:
  • 25 גרם חמאה
  • 3 כפות קמח
  • 4 כרישות גדולות חתוכות לעיגולים דקים
  • שמנת לבישול 15% שף לבן
  • 3 ביצים
  • קורט אגוז מוסקט
  • שמן/חמאה לטיגון
  • מלח ופלפל לפי הטעם
לציפוי:
  • גבינה צהובה מגורדת

הוראות הכנה:

  • 01.

    לשים את הבצק מכל החומרים ומשטחים בתבנית עגולה 26, אופים 10 דקות ב-180 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 02.

    שמים 25 גר' חמאה בסיר מוסיפים 3 כפות קמח ועושים רביחה, פותחים את הרביחה עם השמנת לבישול , מצננים.

  • 03.

    מטגנים את הכרשות בחמאה/שמן עד הזהבה מוסיפים את רביחת השמנת , הביצים והתבלינים ושמים מעל לבצק האפוי למחצה.

  • 04.

    מפזרים מעל גבינה מגורדת

  • 05.

    אופים כ-30 דקות בחום של 190 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 06.

    ניתן להגיש עם שמנת חמוצה מעורבבת עם עירית קצוצה.

הכנת? כאן מדרגים
(309)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.