קיש כרוב ניצנים ומוצרלה | השף הלבן

קיש כרוב ניצנים ומוצרלה

בואו ללמוד להכין בקלות קיש ירקות טעים

מאת: אלונה זוהר
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קיש כרוב ניצנים ומוצרלה
צילום: אלונה זוהר עיצוב: אלונה זוהר

המרכיבים ל 8:

  • 1 חב' בצק עלים מופחת שומן (מעדנות)
  • 500 גרם כרוב ניצנים טריים (לחתוך את התחתית שיהיו יפים - את החלק הקשה)
  • 2 ביצים
  • 1 כוס חלב תנובה
  • 3 כפות קמח
  • קוביות פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • מלח
  • אגוז מוסקט
גודל תבנית: תבנית פיא עגולה

הוראות הכנה:

  • 01.

    להרתיח סיר עם מים ומלח. לחלוט את הכרוב ניצנים למשך כ- 5 ד'. הוא לא צריך להיות רך מדי. הוא צריך לשמור על צורתו אבל להתרככך. להעביר אותו לקערה עם מים קרים. לסנן ולייבש היטב. לתוך לחצאים.

  • 02.

    לשמן תבנית ולרפד אותה בבצק עלים. לסדר מעל את הכרוב ניצנים.

  • 03.

    לערבב בקערה את הביצים, החלב, הקמח המלח ומעט אגוז מוסקט. לערבב בעזרת מטרפה שלא יהיו גושים של קמח.

  • 04.

    לשפוך את הבלילה על הכרוב ניצנים, לפזר בין לבין מוצרלה.

  • 05.

    לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 30-40 דקות (עד שהקיש מזהיב).

    טיימר מופעל

    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.