מתכון קוגל תפוחי אדמה | השף הלבן

קוגל תפוחי אדמה

פשטידת תפוחי אדמה מתובלת בפלפל שחור, מנה משביעה לארוחת ערב או כתוספת למנה בשרית

מאת: עורך השף הלבן
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קוגל תפוחי אדמה

המרכיבים ל6 מנות:

  • 1 קג' תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 בצל מגורד
  • 5 ביצים טרופות
  • מלח
  • פלפל שחור טחון טרי

הוראות הכנה:

  • 01.

     שמים את תפוחי האדמה בקערה. מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים לבלילה אחידה.

  • 02.

     מעבירים את הבלילה לכלי חסין חום מרופד בנייר אפייה משומן.

  • 03.

     מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות לאפייה של שעה.

  • 04.

     אפשר לאפות כל הלילה על חום של 100 מעלות.  

הכנת? כאן מדרגים
(252)