פשטידת תרד דיאטתית ללא בצק
פשטידת תרד דיאטתית בארבעה שלבים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6 מנות:
- 1 בצל גדול
- צרור תרד טרי
- 1 עגבניה גדולה בשלה חצויה ופרוסה דק
- 2 ביצים
- 1 גביע קוטג' 5% תנובה
- גרד מלימון אחד
- חצי כפית מלח
- מעט פלפל גרוס
- מעט אגוז מוסקט
הוראות הכנה:
-
01.
מטגנים בכלי רחב את הבצל עד להזהבה. קוצצים את עלי התרד ומוסיפים לבצל לעוד כחמש דקות או עד שהעלים מתרככים. מעבירים למסננת והגרת הנוזלים.
-
02.
בינתיים טורפים בקערה את הקוטג' עם הביצים, מתבלים ומוסיפים את פרוסות העגבניה ואת התרד והבצל שהתקררו בינתיים.
-
03.
מרססים תבנית פיירקס במעט שמן ויוצקים את התערובת.
-
04.
אופים כ-60 עד 70 דקות בתנור שחומם ל- 200 מעלות או עד להזהבה של הפשטידה.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים