מתכון פשטידת תרד דיאטתית ללא בצק | השף הלבן

פשטידת תרד דיאטתית ללא בצק

פשטידת תרד דיאטתית בארבעה שלבים

מאת: אורלי שני
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת תרד דיאטתית ללא בצק

המרכיבים ל6 מנות:

  • 1 בצל גדול
  • צרור תרד טרי
  • 1 עגבניה גדולה בשלה חצויה ופרוסה דק
  • 2 ביצים
  • 1 גביע קוטג' 5% תנובה
  • גרד מלימון אחד
  • חצי כפית מלח
  • מעט פלפל גרוס
  • מעט אגוז מוסקט

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים בכלי רחב את הבצל עד להזהבה. קוצצים את עלי התרד ומוסיפים לבצל לעוד כחמש דקות או עד שהעלים מתרככים. מעבירים למסננת והגרת הנוזלים.

  • 02.

    בינתיים טורפים בקערה את הקוטג' עם הביצים, מתבלים ומוסיפים את פרוסות העגבניה ואת התרד והבצל שהתקררו בינתיים.

  • 03.

    מרססים תבנית פיירקס במעט שמן ויוצקים את התערובת.

  • 04.

    אופים כ-60 עד 70 דקות בתנור שחומם ל- 200 מעלות או עד להזהבה של הפשטידה.

    טיימר מופעל
    01:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(373)