מתכון פשטידת תירס וגבינה | השף הלבן

פשטידת תירס וגבינה

פשטידה טעימה וקלה להכנה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת תירס וגבינה

המרכיבים ל 12 מנות:

  • כוס תירס
  • 4 ביצים
  • 1 גבינה לבנה 5%
  • 1/2 כוס קמח
  • 1 כפית שטוחה סודה לשתיה
  • מלח
  • פלפל
  • 3 כפות שמיר קצוץ דק
  • 1 בצל מטוגן בשמן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה את כל החומרים יחד כולל הבצל והשמן.

  • 02.

    מחממים תנור בחום בערך 180 מעלות .מכניסים את התבנית המיועדת לתנור לרגע. להוציא את התבנית לשמן אותה היטב בשמן ולשפוך את העיסה לתבנית.

  • 03.

    אופים עד שמשחים למעלה .בערך כ -30 דקות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(290)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.