פשטידת קישואים וגבינה
פשטידה קלילה ופשוטה להכנה לארוח וכתוספת לכל ארוחה
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל8 מנות:
- 8 קישואים
- 1 תפוח אדמה בינוני
- 3 ביצים
- 1.5 כוסות קמח
- 1 כוס גבינת קשקבל מגורדת
- 1/2 קופסה גבינה לבנה
- 1/2 קופסת קוטג'
- פטריות
- מלח
- פלפל
- 1/4 כפית אגוז מוסקט
הוראות הכנה:
-
01.
מגרדים בפומפיה את הקישואים והתפוח אדמה וסוחטים היטב. משאירים במסננת שכל הנוזלים ירדו.
-
02.
בקערה מערבבים היטב 3 ביצים, קמח, קשקבל מגורד, גבינה לבנה, וגבינת קוטג'.
-
03.
מוסיפים את הקישואים ותפוח האדמה המגורדים אחרי שהקמח מעורבב היטב, לתבל לפי הטעם במלח, פלפל שחור/לבן, אפשר להוסיף בהרט או רק מעט אגוז מוסקט. מי שאוהב יכול להוביף פטריות.
-
04.
מעבירים לכלי מתאים לתנור ואופים כחצי שעה-או עד שקיסם יוצא יבש.
הכנת? כאן מדרגים