מתכון פשטידת קישואים וגבינה | השף הלבן

פשטידת קישואים וגבינה

פשטידה קלילה ופשוטה להכנה לארוח וכתוספת לכל ארוחה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת קישואים וגבינה

המרכיבים ל8 מנות:

  • 8 קישואים
  • 1 תפוח אדמה בינוני
  • 3 ביצים
  • 1.5 כוסות קמח
  • 1 כוס גבינת קשקבל מגורדת
  • 1/2 קופסה גבינה לבנה
  • 1/2 קופסת קוטג'
  • פטריות
  • מלח
  • פלפל
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט

הוראות הכנה:

  • 01.

    מגרדים בפומפיה את הקישואים והתפוח אדמה וסוחטים היטב. משאירים במסננת שכל הנוזלים ירדו.

  • 02.

    בקערה מערבבים היטב 3 ביצים, קמח, קשקבל מגורד, גבינה לבנה, וגבינת קוטג'.

  • 03.

    מוסיפים את הקישואים ותפוח האדמה המגורדים אחרי שהקמח מעורבב היטב, לתבל לפי הטעם במלח, פלפל שחור/לבן, אפשר להוסיף בהרט או רק מעט אגוז מוסקט. מי שאוהב יכול להוביף פטריות.

  • 04.

    מעבירים לכלי מתאים לתנור ואופים כחצי שעה-או עד שקיסם יוצא יבש.

הכנת? כאן מדרגים
(802)