פשטידת פטריות ללא קמח
פשטידת פטריות ללא גלוטן עשירה בירקות וגבינות: בפטריות טריות, בצל, גבינה צהובה, לבנה מוצרלה וקוטג', מושלמת כארוחת ערב או צהריים לצד סלט קל
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים לתבנית בקוטר 26 ס"מ:
- 2 בצלים בינוניים חתוכים לרבועים
- 1 חבילה פטריות שמפיניון טריות חתוכות לאורך
- 1 קוטג’
- 1 גבינה לבנה
- 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
- 100 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן" מגורדת
- 3 ביצים
- 3 כפות אבקת מרק פטריות ללא גלוטן
- מלח
- פלפל שחור
הוראות הכנה:
-
01.
מטגנים את הבצל במעט שמן, עד לשקיפות, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן.
-
02.
מערבבים בקערה את הקוטג’, הגבינה לבנה, אבקת מרק הפטריות, הגבינה הצהובה ומוסיפים את הפטריות עם הבצל.
-
03.
מעבירים לתבנית, מפזרים למעלה את גבינת המוצרלה ומכניסים לתנור עד להזהבה. הפשטידה טופחת באפייה, אך יורדת אחר-כך.
הכנת? כאן מדרגים