פשטידת פטריות ללא קמח
פשטידת פטריות ללא גלוטן עשירה בירקות וגבינות: בפטריות טריות, בצל, גבינה צהובה, לבנה מוצרלה וקוטג', מושלמת כארוחת ערב או צהריים לצד סלט קל
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל תבנית בקוטר 26 ס"מ:
- 2 בצלים בינוניים חתוכים לרבועים
- 1 חבילה פטריות שמפיניון טריות חתוכות לאורך
- 1 קוטג’
- 1 גבינה לבנה
- 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
- 100 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן" מגורדת
- 3 ביצים
- 3 כפות אבקת מרק פטריות ללא גלוטן
- מלח
- פלפל שחור
הוראות הכנה:
-
01.
מטגנים את הבצל במעט שמן, עד לשקיפות, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן.
-
02.
מערבבים בקערה את הקוטג’, הגבינה לבנה, אבקת מרק הפטריות, הגבינה הצהובה ומוסיפים את הפטריות עם הבצל.
-
03.
מעבירים לתבנית, מפזרים למעלה את גבינת המוצרלה ומכניסים לתנור עד להזהבה. הפשטידה טופחת באפייה, אך יורדת אחר-כך.
הכנת? כאן מדרגים