פשטידת פטריות וגבינת נפוליאון
פשטידה טעימה המשלבת בצל, פטריות ותפוחי אדמה. מנה משביעה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6 מנות תבנית סיליקון:
מצרכים לבצק/עיסה:
- 2 ביצים
- קופסא אחת של גבינת שמנת נפוליאון (עדיפות בתוספת פלפלים ופפריקה אבל כמובן שאתם יכולים להשתמש באיזו שבא לכם)
- גביע יוגורט
- 4 כפות קמח תופח מאיליו
- כפית מלח
- פלפל טחון (להוסיף לפי הטעם)
מצרכים למילוי:
- 2 תפוחי אדמה
- 0.5 בצל (אפשר גם יותר או פחות, תלוי בכם)
- קופסאת שימורי פטריות חתוכות
הוראות הכנה:
-
01.
להכנת המילוי יש לטגן את הבצל עד להזהבה ולאחר מכן ולהוסיף את הפטריות ולטגן הכל ביחד. במקביל יש לבשל את תפוחי האדמה ולאחר מכן לרסק אותם לפירה ולהוסיף את הבצל והפטריות המטוגנים, ניתן להוסיף גם שמיר.
-
02.
להכנת העיסה מקציפים במיקסר את המצרכים הדרושים עד לקבלת עיסה אחידה.
-
03.
אחרי ששני החלקים מוכנים, לוקחים תבנית סיליקון ולאחר מכן יוצרים שכבה לא כל כך עבה של העיסה.
-
04.
אחרי ששפכנו את העיסה, שמים מעל את המילוי של הפטריות.
-
05.
לאחר מכן שופכים את העיסה הנותרת, מעל כך שלא ייווצרוחורים עם השכבה שמתחת. אפשר להוסיף גם פירורילחם מעל הכל.
-
06.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ומחכים 30 דקות. לאחר מכן מחכים להזהבה והפשטידה מוכנה
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים