פשטידת פטריות דיאטטית (צמחוני)
מנה קלה, טעימה ודיאטטית
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 4 מנות:
- 1 בצל בינוני פרוס לפרוסות דקות
- 2 סלסילות של פטריות שמפניון פרוסות
- תרסיס קל שמן
- 3 קישואים קלופים ומגוררים
- 2 בייצים
- 1 חבילה גבינת פטה כבשים 5% של פיראוס מגרדת
- 1 חבילת קוטג' 5%
- מעט אגוז מוסקט מגורד
- מעט מלח (הגבינה מלוחה ולכן יש להוסיף מעט מלח)
- פלפל לפי הטעם
- רבע כפית פפריקה חריפה
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל 180 מעלות.מרפדים תבנית מלבנית בנייר אפיה.
-
02.
במחבת מרססים תרסיס קל שמן,מטגנים את הבצל עד שהוא הופך לזהוב.
-
03.
מוסיפים את הפטריות ומטנים עם הבצל עד שגם הפטריות מזהיבות.
-
04.
בקערה מערבים את כל שאר המרכיבים ומוסיפים אליהם את הפטריות והבצל המטוגנים. מערבבים הכל לעיסה אחידה.
-
05.
שופכים את התערובות לתבנית ואופים כשעה בתנור עד שהפשטידה מזהיבה. מגישים חם עם סלט טרי בצד.
הכנת? כאן מדרגים