פשטידת כרובית וגבינות - מתכון מהיר ב-10 דקות | השף הלבן

פשטידת כרובית וגבינה בולגרית

פשטידה עם טוויסט

פשטידת כרובית וגבינה בולגרית מאת: אתי אטיאס
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת כרובית וגבינה בולגרית

המרכיבים ל4 מנות:

  • 1 פלפל צהוב חתוך לקוביות בינוניות
  • 2 כפות קמח תופח
  • 3 כפות צנובר, לא קלוי
  • 1/2 כוס בצל ירוק, פרוס לעובי בינוני
  • שמן קנולה
  • 50 גרם חמאת תנובה
  • 1 כרובית גדולה או 1.5 כרובית בינונית יפה ונקיה
  • 180 גרם גבינת פיראוס בולגרית מפוררת
  • 4 ביצים טרופות בקערית
  • 1/2 גביע גבינה לבנה של תנובה
  • מלח
  • פלפל לבן
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות בינוניות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפרקים את הכרובית לפרחים בינוניים.

  • 02.

    מחממים את החמאה במחבת וצולים את הכרובית עם הבצל הירוק, קוביות הפלפלים וקורט פלפל שחור גרוס עד לריכוך קל ומצננים.

  • 03.

    מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב לעיסה אחידה.

  • 04.

    מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.

  • 05.

    מעבירים את העיסה לתבנית אפיה מוברשת בשמן קנולה ואופים 30-40 דקות.

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(117)