פשטידת כרובית וגבינה בולגרית
פשטידה עם טוויסט
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 1 פלפל צהוב חתוך לקוביות בינוניות
- 2 כפות קמח תופח
- 3 כפות צנובר, לא קלוי
- 1/2 כוס בצל ירוק, פרוס לעובי בינוני
- שמן קנולה
- 50 גרם חמאת תנובה
- 1 כרובית גדולה או 1.5 כרובית בינונית יפה ונקיה
- 180 גרם גבינת פיראוס בולגרית מפוררת
- 4 ביצים טרופות בקערית
- 1/2 גביע גבינה לבנה של תנובה
- מלח
- פלפל לבן
- 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 1 פלפל אדום חתוך לקוביות בינוניות
הוראות הכנה:
-
01.
מפרקים את הכרובית לפרחים בינוניים.
-
02.
מחממים את החמאה במחבת וצולים את הכרובית עם הבצל הירוק, קוביות הפלפלים וקורט פלפל שחור גרוס עד לריכוך קל ומצננים.
-
03.
מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב לעיסה אחידה.
-
04.
מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.
-
05.
מעבירים את העיסה לתבנית אפיה מוברשת בשמן קנולה ואופים 30-40 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים