פשטידת ירקות אביבית
מתכון מהיר עם לקט לפשטידות שכולל ברוקולי, כרובית ובצל, חתוכים ומותאמים להכנת פשטידות מגוונות. מענה פשוט ונוח למתכונים האהובים בחג
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6-8 מנות:
- 1 גביע גבינה לבנה 5% או 9% תנובה
- 1 גביע קוטג תנובה
- 4 ביצים
- 100 גרם גבינה צהובה מגורדת "עמק"
- 4 כפות קמח
- 2 כפות פירורי לחם
- מלח ופלפל
- 1 שקית (800 גרם) לקט לפשטידה מוקפא - סנפרוסט / 800 גרם ירקות חתוכים לבחירתכם
גודל תבנית: תבנית מלבנית בגודל 33x27
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור לחום 180 מעלות.
-
02.
מעבירים את תכולת שקית הירקות למסננת, שוטפים תחת מי ברז ומסננים היטב.
-
03.
מהמסננת מעבירים את הלקט המופשר לקערה. מוסיפים גבינה לבנה, קוטג', 4 כפות גבינה צהובה, ביצים, קמח, פירורי לחם ותבלינים ומערבבים היטב.
-
04.
שופכים את הבלילה לתבנית משומנת ומפזרים את יתרת הגבינה הצהובה.
-
05.
אופים למשך כשעה עד לקבלת גוון זהוב.
-
06.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים