פשטידת ירקות מהירת הכנה | השף הלבן

פשטידת ירקות אביבית

מתכון מהיר עם לקט לפשטידות שכולל ברוקולי, כרובית ובצל, חתוכים ומותאמים להכנת פשטידות מגוונות. מענה פשוט ונוח למתכונים האהובים בחג

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת ירקות מהירת הכנה

המרכיבים ל6-8 מנות:

  • 1 גביע גבינה לבנה 5% או 9% תנובה
  • 1 גביע קוטג תנובה
  • 4 ביצים
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת "עמק"
  • 4 כפות קמח
  • 2 כפות פירורי לחם
  • מלח ופלפל
  • 1 שקית (800 גרם) לקט לפשטידה מוקפא - סנפרוסט / 800 גרם ירקות חתוכים לבחירתכם
גודל תבנית: תבנית מלבנית בגודל 33x27

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום 180 מעלות.

  • 02.

    מעבירים את תכולת שקית הירקות למסננת, שוטפים תחת מי ברז ומסננים היטב.

  • 03.

    מהמסננת מעבירים את הלקט המופשר לקערה. מוסיפים גבינה לבנה, קוטג', 4 כפות גבינה צהובה, ביצים, קמח, פירורי לחם ותבלינים ומערבבים היטב.

  • 04.

    שופכים את הבלילה לתבנית משומנת ומפזרים את יתרת הגבינה הצהובה.

  • 05.

    אופים למשך כשעה עד לקבלת גוון זהוב.

  • 06.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(37)