פשטידת ירקות – סופר טעימה וקלה להכנה | השף הלבן

פשטידת ירקות

פשטידת ירקות ושמנת קלה להכנה, מומלץ להגשה בארוחת ערב לצד סלט ירקות או קערת יוגורט

מאת: שירי חיון
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת ירקות

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 300 ג' ירקות מבושלים (קוביות תפוחי אדמה ופרחי כרובית או כל ירק אחר)
  • 1 מיכל שמנת לבישול
  • 3 ביצים
  • כף אבקת מרק פטריות
  • כף קמח כוסמין
  • כף קמח לבן
  • מלח
  • פלפל
  • עלי פטרוזיליה

הוראות הכנה:

  • 01.

     מבשלים את הירקות במים עם מלח, מסננים.

  • 02.

    בקערה מערבבים את השמנת, הביצים , אבקת המרק, הקמח והתבלינים.

  • 03.

    את הירקות שופכים לתוך הקערה, על מנת שכולם יוצפו בנוזל.

  • 04.

    שופכים לתבנית ומקשטים בכמה עלי פטרוזיליה.

  • 05.

    אופים בתנור בחום 180 מעלות עד להשחמה.  

הכנת? כאן מדרגים
(41)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.