פשטידת ירקות
פשטידת ירקות ושמנת קלה להכנה, מומלץ להגשה בארוחת ערב לצד סלט ירקות או קערת יוגורט
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 4 מנות:
- 300 ג' ירקות מבושלים (קוביות תפוחי אדמה ופרחי כרובית או כל ירק אחר)
- 1 מיכל שמנת לבישול
- 3 ביצים
- כף אבקת מרק פטריות
- כף קמח כוסמין
- כף קמח לבן
- מלח
- פלפל
- עלי פטרוזיליה
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הירקות במים עם מלח, מסננים.
-
02.
בקערה מערבבים את השמנת, הביצים , אבקת המרק, הקמח והתבלינים.
-
03.
את הירקות שופכים לתוך הקערה, על מנת שכולם יוצפו בנוזל.
-
04.
שופכים לתבנית ומקשטים בכמה עלי פטרוזיליה.
-
05.
אופים בתנור בחום 180 מעלות עד להשחמה.
הכנת? כאן מדרגים