פשטידת ירקות – סופר טעימה וקלה להכנה | השף הלבן

פשטידת ירקות

פשטידת ירקות ושמנת קלה להכנה, מומלץ להגשה בארוחת ערב לצד סלט ירקות או קערת יוגורט

מאת: שירי חיון
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת ירקות

המרכיבים ל4 מנות:

  • 300 ג' ירקות מבושלים (קוביות תפוחי אדמה ופרחי כרובית או כל ירק אחר)
  • 1 מיכל שמנת לבישול
  • 3 ביצים
  • כף אבקת מרק פטריות
  • כף קמח כוסמין
  • כף קמח לבן
  • מלח
  • פלפל
  • עלי פטרוזיליה

הוראות הכנה:

  • 01.

     מבשלים את הירקות במים עם מלח, מסננים.

  • 02.

    בקערה מערבבים את השמנת, הביצים , אבקת המרק, הקמח והתבלינים.

  • 03.

    את הירקות שופכים לתוך הקערה, על מנת שכולם יוצפו בנוזל.

  • 04.

    שופכים לתבנית ומקשטים בכמה עלי פטרוזיליה.

  • 05.

    אופים בתנור בחום 180 מעלות עד להשחמה.  

הכנת? כאן מדרגים
(41)