פשטידת חציל קלוי יוונית ללא גלוטן
שילוב מנצח של חציל קלוי ובולגרית בפשטידה זריזה, ללא בצק
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נעמה רן
המרכיבים ל 8:
- 1 צנצנת (650 גרם) חציל קלוי או כ 5 חצילים קלויים קלופים קצוצים ומסוננים
- 1 גביע גבינה לבנה 5% או 9% תנובה
- 2 ביצים
- 100 גרם גבינה בולגרית 5% פיראוס מפוררת
- 3 כפות פירורי לחם (לא הכרחי)
- מלח ופלפל
- להגשה: שומשום מלא ובצל ירוק קצוץ
גודל תבנית: תבנית טארט מלבנית מתפרקת 20x25 ס"מ
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל 190 מעלות ומשמנים תבנית.
-
02.
מערבבים היטב את כל המרכיבים ויוצקים לתבנית.
-
03.
אופים 40-50 דקות עד שהמאפה יציב ומזהיב. בוזקים שומשום ובצל ירוק ומגישים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים