פשטידת חציל קלוי יוונית ללא גלוטן | השף הלבן

פשטידת חציל קלוי יוונית ללא גלוטן

שילוב מנצח של חציל קלוי ובולגרית בפשטידה זריזה, ללא בצק

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת חציל קלוי יוונית ללא גלוטן
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 8:

  • 1 צנצנת (650 גרם) חציל קלוי או כ 5 חצילים קלויים קלופים קצוצים ומסוננים
  • 1 גביע גבינה לבנה 5% או 9% תנובה
  • 2 ביצים
  • 100 גרם גבינה בולגרית 5% פיראוס מפוררת
  • 3 כפות פירורי לחם (לא הכרחי)
  • מלח ופלפל
  • להגשה: שומשום מלא ובצל ירוק קצוץ
גודל תבנית: תבנית טארט מלבנית מתפרקת 20x25 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל 190 מעלות ומשמנים תבנית.

  • 02.

    מערבבים היטב את כל המרכיבים ויוצקים לתבנית.

  • 03.

    אופים 40-50 דקות עד שהמאפה יציב ומזהיב. בוזקים שומשום ובצל ירוק ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:50:00
הכנת? כאן מדרגים
(8)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.