המרכיבים ל20 מנות:
- 2 כפיות אבקת אפיה
- 1 גבינת חרמון מגוררת
- 2 כפות מים
- 10 גזרים מקולפים וקצוצים "שרוכים".
- 0.5 כוס שמן
- 4 ביצים
- 2 כוסות קמח תירס
- כפית מלח
הוראות הכנה:
-
01.
מבליעים את אבקת האפיה בקמח תירס.
-
02.
מוסיפים את שאר החומרים.
-
03.
מערבבים היטב.
-
04.
שופכים לתבנית פיירקס, אופים 45 דקות בחום בינוני.
טיימר מופעל
-
05.
הפשטידה מוכנה כשקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש.
הכנת? כאן מדרגים