מתכון פשטידת ברוקולי | השף הלבן

פשטידת ברוקולי

מאכלים לשבועות, עוגות גבינה, פשטידות גבינה ועוד

מאת: לימור מזרחי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת ברוקולי

המרכיבים ל 6 - 12 סועדים:

  • חב' ברוקולי סנפרוסט (אפשר גם לקט נורמנדי)
  • 7-8 ביצים
  • חב' שמנת לבישול השף הלבן
  • עד כ - 150 ג' גבינת חמד או בולגרית
  • כוס קמח רגיל
  • חב' אבקת אפיה
  • כף מרק עוף פרווה(אם הבינה מלוחה מאוד אז פחות)
  • חמאה או מרגרינה מחמאה לשימון התבנית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מביאים את הירק לרתיחה ומיד מסננים

  • 02.

    בינתיים מערבבים את כל החומרים ביחד, ומשמנים את התבנית בחמאה

  • 03.

    את הגבינה להמוסיפים וסיף לבלילה המוכנה כקוביות קטנות.

  • 04.

    כאשר הירק מבושל, מסננים ומפזרים בתבנית המשומנת ומעל שופכים את כל הבלילה ומכניסים לתוך תנור שחוממם מראש על 200 מ'

  • 05.

    לאחר כ -5 ד' מנמיכים את החום ל- 160 מ' ,האפיה עורכת כ - 30 ד'. המלצה אפשר להוסיף כל סוג של גבינה צהובה לקראת סוף האפיה.

הכנת? כאן מדרגים
(224)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.