פשטידת איטריות - מתכון קל וטעים במיוחד | השף הלבן

פשטידת איטריות

פשטידת איטריות, מנה קלילה ופשוטה להכנה, מתאימה לכל ימות השבוע

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת איטריות

המרכיבים לתבנית 30 על 20:

  • חצי כוס חלב
  • 3 ביצים
  • 50 גרם חמאה
  • 150 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 30 גרם קשקבל מגורר
  • מלח
  • פלפל לפי הטעם
  • 1 חבילת פסטה
  • 1 גביע קוטג'
  • 1 גביע שמנת חמוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    לבשל את הפסטה על פי הוראות יצרן.

  • 02.

    להעביר לקערה גדולה ולהוסיף את המצרכים למעט הקשקבל והחמאה, לערבב היטב.

  • 03.

    לשמן תבנית 30 על

  • 04.

    להעביר את התערובת לתבנית המשומנת ולפזר למעלה את גבינת הקשקבל, ואת החמאה חתוכה לקוביות.

  • 05.

    לאפות בחום של 180 מעלות עד להזהבה (כחצי שעה). *לאוהבי תרד, ניתן להוסיף 300 גר' עלי תרד טריים קצוצים דק.

הכנת? כאן מדרגים
(1090)