פשטידת איטריות
פשטידת איטריות, מנה קלילה ופשוטה להכנה, מתאימה לכל ימות השבוע
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים לתבנית 30 על 20:
- חצי כוס חלב
- 3 ביצים
- 50 גרם חמאה
- 150 גרם גבינה צהובה מגורדת
- 30 גרם קשקבל מגורר
- מלח
- פלפל לפי הטעם
- 1 חבילת פסטה
- 1 גביע קוטג'
- 1 גביע שמנת חמוצה
הוראות הכנה:
-
01.
לבשל את הפסטה על פי הוראות יצרן.
-
02.
להעביר לקערה גדולה ולהוסיף את המצרכים למעט הקשקבל והחמאה, לערבב היטב.
-
03.
לשמן תבנית 30 על
-
04.
להעביר את התערובת לתבנית המשומנת ולפזר למעלה את גבינת הקשקבל, ואת החמאה חתוכה לקוביות.
-
05.
לאפות בחום של 180 מעלות עד להזהבה (כחצי שעה). *לאוהבי תרד, ניתן להוסיף 300 גר' עלי תרד טריים קצוצים דק.
הכנת? כאן מדרגים