פשטידת פטריות ובצל - מתכון מנצח, מהיר ופשוט | השף הלבן

פשטידה עם פטריות ובצל

מתכון נפלא של פשטידה עם פטריות ובצל לשפים מתקדמים שתוכלו להכין עם בצק עלים מוכן. מנה מושלמת לשבועות או כארוחת ערב בכל ימי השנה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קשה רמת מיומנות
פשטידה עם פטריות ובצל

המרכיבים ל10 מנות:

  • בצק עלים מוכן
  • שלוש סלסלות פטריות שמפיניון (אפשרי גם 2 סלסלות)
  • 2 בצלים גדולים
  • 1 קופסה של שמנת מתוקה 32% השף הלבן
  • 1 ביצה
  • 1 כפית שום כתוש
  • 1 כפית בזיליקום יבש
  • פלפל
  • מלח
  • 1 כף שטוחה של אבקת מרק עוף (פרווה)
  • 1/2 כוס של גבינה צהובה מגורדת

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפשירים את הבצק בטמפרטורת החדר.

  • 02.

     חותכים את הפטריות לקוביות ואת הבצל לפרוסות.

  • 03.

    שמים על האש את הפטריות והבצל בסיר עם מעט שמן זית.

  • 04.

    על אש בינונית ל 5 עד 10 דקות ומערבבים מדי פעם . חשוב מאוד לסנן את הפטריות והבצל מהנוזלים אחרי שמורידים מהאש

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 05.

     משמנים תבנית אפיה ובודקים שהבצק מופשר מספיק כדי שיהיה אפשר לרדד אותו.מרדדים מעט את הבצק על נייר אפייה ואז מעבירים את הבצק לתבנית ומהדקים.

  • 06.

     שמים בקערה את הפטריות והבצל יחד עם הפלפל, מלח, שום ובזיליקום ואבקת המרק.

  • 07.

    מערבבים את הכל, ומניחים את התערובת על הבצק ומוסיפים את השמנת לבישול ולאחר מכן לקשקש את הביצה ולהוסיף לתערובת. לבסוף מפזרים את פתיתי הגבינה הצהובה.

  • 08.

    אופים 45 דקות על 200 מעלות תלוי בסוג של תנור האפייה.

    טיימר מופעל
    00:45:00
הכנת? כאן מדרגים
(220)