מתכון פריכיות בנוסח איטלקי | השף הלבן

פריכיות בנוסח איטלקי

פריכיות בנוסח איטלקי

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פריכיות בנוסח איטלקי

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 4 פריכיות אורז
  • 4 כפות עגבניות מרוסקות
  • גבינת עמק מגוררת
  • 0.75 כוס גבינה בולגרית מגוררת בפומפייה גסה
  • עלי בזיליקום חתוכים לרצועות דקיקות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את הגריל העליון של התנור וממקמים את רשת התנור במרכז התא.

  • 02.

    מרפדים תבנית בנייר אפיה ומניחים עליה 4 פריכיות.

  • 03.

    מורחים על פני כל פריכית כף של עגבניות מרוסקות.

  • 04.

    מעל העגבניות המרוסקות מפזרים בנדיבות מגבינת העמק ומהגבינה הבולגרית.

  • 05.

    מפזרים מעל כל פריכית מרצועות עלי הבזיליקום החתוכים, שמורים מעט רצועות לעיטור .

  • 06.

    מעבירים לתנור ואופים עד להקרמה קלה.

  • 07.

    מוציאים מן התנור ומעבירים ומעבירים לצלחת ההגשה בעזרת כף רחבה.

  • 08.

    מעטרים בשארית רצונות הבזיליקום ומגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(76)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.