מתכון פיתות שום | השף הלבן

פיתות שום

מנת פתיחה קלילה ופשוטה להכנה לחובבי השום

מאת: רחל אלהרר
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פיתות שום

המרכיבים ל 5 מנות:

  • 5 פיתות
  • מלח גס עבה
לתערובת:
  • פטרוזליה קצוצה דק דק
  • שמן זית
  • שום טרי קצוץ דק

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים תערובת מהשום, הפטרוזיליה והשמן זית.

  • 02.

    מורחים את התערובת מעל הפיתות ומפזרים מעל מלח עבה ושום מעושן.

  • 03.

    אופים בתנור בחום של 190-200 מעלות (או בטוסטר אובן) עד שהפיתות מקבלות גוון חום בהיר.

הכנת? כאן מדרגים
(219)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.