פיצת פליאו מכרובית | השף הלבן

פיצת פליאו מכרובית

פיצה נהדרת ללא קמח שמתאימה לתזונת הפליאו! הבצק עשוי מתערובת כרובית, גבינות ותבלינים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פיצה פליאו מכרובית

המרכיבים לתבנית תנור:

  • מעט פלפל לבן
  • תבלין שום
  • כוס גבינה מגוררת גס (אני השתמשתי ב מוצרלה קולקשן וצ'דר)
  • 1 כרובית גדולה מאד
  • כפית וחצי תערובת עשבי תיבול (אורגנו, טימין, בזיליקום)
  • שתי ביצים
  • כפית מלח גס

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנת הבצק:

  • 02.

    מפוררים את הכרובית לפלחים וטוחנים אותה בשני סבבים במעבד המזון. מוציאים מהקערה ומניחים את התערובת על מגבת נקייה. סוחטים ידנית בעזרת המגבת את הנוזלים (שוב, בשני סבבים) ומעבירים לקערה עם מכסה שמתאימה למיקרו.

  • 03.

    מכניסים את הכרובית הסחוטה ל-

  • 04.

    5 דקות למיקרוגל.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 05.

    מוציאים מהמיקרו, מערבבים לקירור קל ומוסיפים את מרכיבי הבצק. משטחים דק על תבנית עם נייר אפייה ואופים כ-35 דקות על חום של 200 מעלות. בסיום, לוודא שהבצק יבש לחלוטין גם במרכז (אחרת הוא יתפורר בחיתוך).הכנת הרוטב:בקערה מערבבים עגבניות משומרות ומרוסקות (לוודא שאין במוצר סוכר), אורגנו, מעט מלח ושמן זית.הרכבת הפיצה:על הבצק האפוי, מפזרים רוטב, גבינה מגוררת ותוספות אהובות ואופים עוד כ-20 דקות. עד שהגבינה מבעבעת.

    טיימר מופעל
    00:35:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)