מתכון פיצפוטטו – מיני פיצות על פרוסות תפוחי אדמה | השף הלבן

פיצפוטטו – מיני פיצות על פרוסות תפוחי אדמה

מיני פיצות שהן גם פוטטוס! קבלו את המתכון שכולם מדברים עליו: מיני פיצות תפוחי אדמה אישיות עם טריו פתיתים שמכינים בקלות לארוחת הערב

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: דניאל שכטר עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 3 תפוחי אדמה גדולים
  • תרסיס שמן
לרוטב:
  • 1 כוס עגבניות שרי פרוסות דק
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית שום גבישי
  • 1 כפית אורגנו יבש
  • 3 כפות מים
לציפוי:
  • 1 שקית (300 גרם) טריו מיקס 3 גבינות "השף הלבן"
  • 1 כוס פטריות שמפיניון פרוסות
  • 1 פלפל ירוק חריף פרוס לטבעות דקות (לא חובה)
  • אופציות נוספות: פרוסות זיתים / גרגירי תירס / טונה
גודל תבנית: תבנית מלבנית חסינת חום

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות בעובי של 1/2 ס"מ ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה. מרססים את הפרוסות בתרסיס שמן ואופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות עד להזהבה.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 02.

    מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה רסק, מים, שמן, תבלינים ועגבניות שרי.

  • 03.

    מניחים כף רוטב על כל פרוסת תפוח אדמה, מפזרים טריו פתיתים על כל פרוסה ומניחים מעליהם את התוספות.

  • 04.

    מחזירים לתנור ל-5-6 דקות נוספות עד שהגבינה נמסה.

    טיימר מופעל
    00:06:00
  • 05.

    מגישים לצד סלט טרי.

  • 06.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(28)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.