מתכון פיצה פטריות ושלוש גבינות | השף הלבן

פיצה פטריות ושלוש גבינות

מאפה שמכינים בכמה דקות ותמיד קוצר מחמאות

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פיצה פטריות ושלוש גבינות
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ

המרכיבים ל2 פיצות:

  • זוג בסיסים דקים לפיצה - מופשרים
  • 2 סלסילות פטריות יער פרוסות
  • 1 גליל גבינת פרומעז "תנובה" חתוכה לקוביות בגודל 1 ס"מ / גבינת מוצרלה
  • 2 כוסות גבינת קשקבל של "תנובה" / גבינת ברי - מגוררת
  • 0.5 כוס פתיתי פתיתי פרמזן "השף הלבן" / גאודה קולקשן
  • מלח ים לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • שמן זית
  • רוטב טבסקו חריף (לא חובה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לטמפרטורה המקסימלית ומניחים תבנית במדף האמצעי.

  • 02.

    על גבי נייר אפיה, מניחים בסיס פיצה ומברישים אותו בשמן זית. מסדרים בשכבה אחידה מחצית מקוביות גבינת הפרומעז או המוצרלה, מחצית מפרוסות הפטריות ומפזרים 1 כוס גבינת קשקבל או צ'דר מגוררת. מתבלים במלח ופלפל ומזליפים מעט שמן זית.

  • 03.

    כשהתנור חם, מוציאים את התבנית החמה בזהירות ומחליקים אליה את נייר אפיה עם בסיס הפיצה בזהירות. אופים 12-15 דקות עד שהבסיס זהוב ופריך והגבינה חמה ומבעבעת.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 04.

    מוציאים את הפיצה החמה מהתנור, מפזרים מעל ¼ כוס גבינת פרמזן או גאודה מגוררת ומגישים מיד, בתוספת רוטב טבסקו חריף.

  • 05.

    חוזרים על סדר הפעולות עם בסיס הפיצה, הפטריות והגבינות הנותרות.

הכנת? כאן מדרגים
(338)