פיצה מלאווח - שילוב שני מאכלים טעימים ואהובים | השף הלבן

פיצה מלאווח

פיצה טעימה וזריזה על בסיס עלה מלאווח מבלי להפעיל תנור. הלכנו על בייסיק: רוטב עגבניות, גבינה ועלי בזיליקום. תרגישו חופשי לשדרג עם התוספות האהובות עליכם

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פיצה מלאווח
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל 2-4:

מרכיבים:
  • 2 כפיות שמן זית או אחר
  • 2 עלי מלאווח "מעדנות"
  • 2/3 כוס רוטב לפיצה "אוליביה"
  • 2/3 כוס פתיתי גבינת "עמק" או פתיתי מוצרלה / גאודה של "קולקשן"
להגשה: עלי בזיליקום טריים

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנה:

  • 02.

    מכינים את הרוטב והגבינה בהישג יד. מחממים כפית שמן זית במחבת ומניחים בה עלה מלאווח. מכסים ומטגנים 2 דקות על להבה בינונית, מנמיכים להבה ומטגנים 5 דקות נוספות עד שהמלאווח תופח במחבת.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 03.

    הופכים את המלאווח, מורחים עליו בזריזות מהרוטב ומפזרים גבינה. מכסים ומטגנים 2 דקות על להבה בינונית, מנמיכים ללהבה נמוכה ומטגנים עוד 4-5 דקות עד שתחתית המלאווח מזהיבה. מוציאים לצלחת, מוסיפים עלי בזיליקום ומגישים מיד.

    טיימר מופעל
    00:02:00
הכנת? כאן מדרגים
(12)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.