פיצה ביתית מעולה וקלה להכנה – ארוחת ערב איטלקית | השף הלבן

פיצה ביתית מעולה

קל להכין פיצה בבית וזה כל כך טעים

מאת: אלה קלפנר
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פיצה ביתית מעולה

המרכיבים ל8 מנות:

  • לבצק:
  • 3 כוסות קמח + 1 כף קמח
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 1 כף מלח
  • כוס מים פושרים
  • 20 גרם שמרים
  • לרוטב:
  • 1 קופסא שימורי עגבניות חתוכות/ מגורדות
  • 3 עגבניות בשלות קצוצות לחתיכות קטנות
  • 1/2 בצל קצוץ
  • 2 שיני שום כתושות
  • שמן זית לטיגון
  • אורגנו, בזיליקום, מלח, פלפל שחור
  • לפיצה:
  • 1/2 חבילה גבינה צהובה מגורדת
  • 1/2 חבילה זיתים חתוכים או כל תוספת אחרת שרוצים להוסיף

הוראות הכנה:

  • 01.

    לבצק:

  • 02.

    שמים את השמרים במים הפושרים למשך 5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    את יתר חומרי הבצק מערבבים באופן ידני בקערה.

  • 04.

    מוסיפים את השמרים לבצק ויוצרים ממנו עיגול.

  • 05.

    מכסים במגבת להתפחה

  • 06.

    במקום חמים לשעה.

  • 07.

    לרוטב:

  • 08.

    מחממים שמן זית במחבת ומטגנים בו את הבצלמעט.

  • 09.

    מוסיפים את השום וכעבור דקה את העגבנית הרגילות.

  • 10.

    לאחר 5 דקות של טיגוןמוסיפים את העגבניות מהקופסא.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 11.

    מתבלים לפי הטעם ומבשלים על אש קטנה למשך 1/2 שעה.

  • 12.

    הרכבת הפיצה:

  • 13.

    בתום השעה ולאחר שהבצק תפח - מקמחים משטח ויוצרים עיגול לפיצה בגודל ועובי הרצוי.

  • 14.

    על הבצק מניחים רוטב בכמות הרצויה.

  • 15.

    מפזרים את התוספות והגבינה הצהובה.

  • 16.

    מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 30-40 דקות.

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(97)