פיצה ביתית מעולה
קל להכין פיצה בבית וזה כל כך טעים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל8 מנות:
- לבצק:
- 3 כוסות קמח + 1 כף קמח
- 1/3 כוס שמן זית
- 1 כף מלח
- כוס מים פושרים
- 20 גרם שמרים
- לרוטב:
- 1 קופסא שימורי עגבניות חתוכות/ מגורדות
- 3 עגבניות בשלות קצוצות לחתיכות קטנות
- 1/2 בצל קצוץ
- 2 שיני שום כתושות
- שמן זית לטיגון
- אורגנו, בזיליקום, מלח, פלפל שחור
- לפיצה:
- 1/2 חבילה גבינה צהובה מגורדת
- 1/2 חבילה זיתים חתוכים או כל תוספת אחרת שרוצים להוסיף
הוראות הכנה:
-
01.
לבצק:
-
02.
שמים את השמרים במים הפושרים למשך 5 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
את יתר חומרי הבצק מערבבים באופן ידני בקערה.
-
04.
מוסיפים את השמרים לבצק ויוצרים ממנו עיגול.
-
05.
מכסים במגבת להתפחה
-
06.
במקום חמים לשעה.
-
07.
לרוטב:
-
08.
מחממים שמן זית במחבת ומטגנים בו את הבצלמעט.
-
09.
מוסיפים את השום וכעבור דקה את העגבנית הרגילות.
-
10.
לאחר 5 דקות של טיגוןמוסיפים את העגבניות מהקופסא.
טיימר מופעל
-
11.
מתבלים לפי הטעם ומבשלים על אש קטנה למשך 1/2 שעה.
-
12.
הרכבת הפיצה:
-
13.
בתום השעה ולאחר שהבצק תפח - מקמחים משטח ויוצרים עיגול לפיצה בגודל ועובי הרצוי.
-
14.
על הבצק מניחים רוטב בכמות הרצויה.
-
15.
מפזרים את התוספות והגבינה הצהובה.
-
16.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 30-40 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים