מתכון פוקצ`ה לפסח | השף הלבן

פוקצ`ה לפסח

פוקצ׳ה פריכה במתכון כשר לפסח עם נגיעות רוזמרין

מאת: עורך השף הלבן
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פוקצ`ה לפסח

המרכיבים ל1 מנה / תבנית בגודל 27X33:

  • 4 ביצים
  • 1/2 1 כוסות מים רותחים
  • 1/2 כוס שמן זית או חמאה מומסת
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 1 כוסות קמח מצה דק
  • כפית רוזמרין קצוץ
לציפוי:
  • מחטי רוזמרין
  • מלח גס
  • שום פרוס
  • שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-160 מעלות.

  • 02.

    מקציפים את הביצים במיקסר במהירות גבוהה במשך 5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    מערבבים יחד את שאר החומרים בקערה נפרדת ומערבבים פנימה את הביצים המוקצפות.

  • 04.

    משטחים בתבנית מלבנית בינונית מרופדת בנייר אפייה ומצפים ברוזמרין, מלח גס, שום ושמן זית.

  • 05.

    אופים במשך 40 דקות עד להזהבה.

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(67)