מתכון פוקצ`ה לפסח | השף הלבן

פוקצ`ה לפסח

פוקצ׳ה פריכה במתכון כשר לפסח עם נגיעות רוזמרין

מאת: עורך השף הלבן
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פוקצ`ה לפסח

המרכיבים ל 1 מנה / תבנית בגודל 27X33:

  • 4 ביצים
  • 1/2 1 כוסות מים רותחים
  • 1/2 כוס שמן זית או חמאה מומסת
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 1 כוסות קמח מצה דק
  • כפית רוזמרין קצוץ
לציפוי:
  • מחטי רוזמרין
  • מלח גס
  • שום פרוס
  • שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-160 מעלות.

  • 02.

    מקציפים את הביצים במיקסר במהירות גבוהה במשך 5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    מערבבים יחד את שאר החומרים בקערה נפרדת ומערבבים פנימה את הביצים המוקצפות.

  • 04.

    משטחים בתבנית מלבנית בינונית מרופדת בנייר אפייה ומצפים ברוזמרין, מלח גס, שום ושמן זית.

  • 05.

    אופים במשך 40 דקות עד להזהבה.

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(70)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.