פוקצ'ה לחמעג'ון מהירה | השף הלבן

פוקצ'ה לחמעג'ון מהירה

פוקצ'ה עם בשר בסגנון מזרחי בגרסה ועימה במיוחד ומהירת הכנה

מאת: פאני רבינוביץ'
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פוקצ'ה לחמעג'ון מהירה
צילום: פאני רבינוביץ' עיצוב: פאני רבינוביץ'

המרכיבים ל 2-4:

  • חבילה פוקצ'ה מעדנות מקמח מלא
  • שמן זית
  • 250 גרם בשר בקר טחון
  • חצי בצל קטן קצוץ דק
  • 1 כף או יותר לפי הטעם פטרוזיליה קצוצה דק
  • 2 עגבניות בינוניות בשלות חתוכות לקוביות
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 1/2 כפית כמון
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-200 מעלות.

  • 02.

    במחבת גדולה מחממים מעט שמן.

  • 03.

    מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה קלה.

  • 04.

    מוסיפים בשר טחון, פטרוזיליה, קוביות עגבניות, רסק עגבניות כמון, מלח ופלפלים ומבשלים תוך כדי ערבוב 3-4 דקות עד שהבשר שינה את צבעו ומוכן. מסירים מהאש.

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 05.

    מורחים את שתי הפוקצ'ות בשמן זית (אין צורך להפשיר לפני).

  • 06.

    מניחים מחצית מתערובת הבשר על כל פוקצ'ה. משאירים מעט שוליים.

  • 07.

    אופים 10-12 דקות.

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 08.

    מגישים חם עם טחינה מעל ופטרוזיליה קצוצה.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.