פאו דה קז'ו – לחמניות גבינה
לחמניות עשויות קמח טפיוקה וגבינה, מתכון נטול גלוטן הלקוח מן המטבח הברזילאי
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל40-50 לחמניות:
- 1 קילו קמח טפיוקה
- 2 ביצים
- 250 גרם תערובת גבינות (צפתית, פתיתי עמק, קולאז' פרמז'ן וכדומה)
- חצי כוס מים
- 100 גרם חמאה
- קורט מלח
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים את התנור ל-200 מעלות צלסיוס.
-
02.
מניחים את כל החומרים מלבד הקמח בקערה של מערבל מזון.
-
03.
לשים את התערובת 3-4 דקות במהירות איטית ומוסיפים לאט את הקמח עד שמתקבל בצק אחיד.
טיימר מופעל
-
04.
יוצרים עיגולים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
-
05.
אופים כ-20 דקות או עד שמזהיב.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים