מתכון פאו דה קז'ו – לחמניות גבינה | השף הלבן

פאו דה קז'ו – לחמניות גבינה

לחמניות עשויות קמח טפיוקה וגבינה, מתכון נטול גלוטן הלקוח מן המטבח הברזילאי

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פאו דה קז'ו – לחמניות גבינה

המרכיבים ל40-50 לחמניות:

  • 1 קילו קמח טפיוקה
  • 2 ביצים
  • 250 גרם תערובת גבינות (צפתית, פתיתי עמק, קולאז' פרמז'ן וכדומה)
  • חצי כוס מים
  • 100 גרם חמאה
  • קורט מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את התנור ל-200 מעלות צלסיוס.

  • 02.

    מניחים את כל החומרים מלבד הקמח בקערה של מערבל מזון.

  • 03.

    לשים את התערובת 3-4 דקות במהירות איטית ומוסיפים לאט את הקמח עד שמתקבל בצק אחיד.

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 04.

    יוצרים עיגולים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.

  • 05.

    אופים כ-20 דקות או עד שמזהיב.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(278)