סופגניות אשל מלוחות - טעים וקל להכנה | השף הלבן

סופגניות אשל מלוחות

ניסיתם פעם סופגניות אשל מלוחות? הגיע הזמן! רון יוחננוב עם טוויסט מפתיע ומלוח על סופגניות האשל האהובות של חנוכה – לא תאמינו כמה הן קלות להכנה

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סופגניות אשל מלוחות
צילום: יהונתן בן חיים עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל 30 יחידות:

  • 260 גרם קמח לבן (אפשר גם קמח כוסמין מלא או קמח ללא גלוטן)
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 גביע אשל "תנובה"
  • 2 ביצים
  • 100 גרם גבינה בולגרית פיראוס מגורדת
  • 100 גרם פתיתי מוצרלה של השף הלבן
  • 1/2 כוס זיתים חתוכים לקוביות קטנות או תירס - לא חובה
  • לטיגון: שמן לטיגון
גודל תבנית: סיר טיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מערבבים את כל המרכיבים לסופגניות. 

  • 02.

    מחממים שמן ומטגנים כדורים (נעזרים ב-2 כפיות ומניחים בכל פעם מעט מהבלילה בתוך השמן)

  • 03.

    מגישים קר לצד סלט וגבינות

הכנת? כאן מדרגים
(12)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.