משה בתיבה עם טוויסט | השף הלבן

משה בתיבה עם טוויסט

רוצים לשדרג את ארוחת הצהריים של הילדים עם טוויסט? בואו להפוך את מאפי משה בתיבה האהובים למגניבים יותר!

מאת: אריאל בן חמו
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
משה בתיבה עם טוויסט
צילום: אריאל בן חמו עיצוב: אריאל בן חמו

המרכיבים לכ-15-20:

לרכישה >>
  • 2 חבילות נקניקיות עוף "טירת צבי"
  • 1 חבילה (1 ק"ג) בצק עלים מרודד "מעדנות" מופשר על פי הוראות היצרן
להברשה:
  • 1 ביצה טרופה
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות על חום עליון ותחתון (לא בתכנית טורבו).

  • 02.

    משפדים כל נקניקיה לאורכה על שיפוד עץ.

  • 03.

    בעזרת סכין חותכים בזהירות את הנקניקייה תוך כדי שמסובבים אותה וכך יוצרים חיתוך ספירלה.

  • 04.

    פותחים בעדינות את הבצק וחותכים לרצועות דקות ברוחב של 1/2 סנטימטר.

  • 05.

    מלפפים כל רצועת בצק סביב הנקניקייה וממקמים את הבצק בתוך החתכים של הנקניקייה כך שכשהבצק תופח בתנור הוא ממלא את כל החתכים.

  • 06.

    בעזרת מברשת מברישים בעדינות את הבצק בביצה טרופה.

  • 07.

    אופים את שיפודי הנקניקיות בתנור שחומם מראש כ-20 דקות או עד שהבצק מזהיב.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 08.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(3)