משה בתיבה עם טוויסט
רוצים לשדרג את ארוחת הצהריים של הילדים עם טוויסט? בואו להפוך את מאפי משה בתיבה האהובים למגניבים יותר!

המרכיבים ל כ-15-20:
- 2 חבילות נקניקיות עוף "טירת צבי"
- 1 חבילה (1 ק"ג) בצק עלים מרודד "מעדנות" מופשר על פי הוראות היצרן
- 1 ביצה טרופה
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-180 מעלות על חום עליון ותחתון (לא בתכנית טורבו).
-
02.
משפדים כל נקניקיה לאורכה על שיפוד עץ.
-
03.
בעזרת סכין חותכים בזהירות את הנקניקייה תוך כדי שמסובבים אותה וכך יוצרים חיתוך ספירלה.
-
04.
פותחים בעדינות את הבצק וחותכים לרצועות דקות ברוחב של 1/2 סנטימטר.
-
05.
מלפפים כל רצועת בצק סביב הנקניקייה וממקמים את הבצק בתוך החתכים של הנקניקייה כך שכשהבצק תופח בתנור הוא ממלא את כל החתכים.
-
06.
בעזרת מברשת מברישים בעדינות את הבצק בביצה טרופה.
-
07.
אופים את שיפודי הנקניקיות בתנור שחומם מראש כ-20 דקות או עד שהבצק מזהיב.
טיימר מופעל
-
08.
בתאבון!