מיני פיצות
פיצות קטנטנות מושלמות לאוהבי הקראסט! את הבצק מכינים בקלי קלות וללא התפחה עם גבינות מעולות שמשדרגות אותו. פנקו את עצמכם בתוספות שאתם הכי אוהבים

המרכיבים ל 2-4:
- 2 כוסות (280 גרם) קמח תופח
- 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 5% תנובה
- 2 כפות חומץ
- 2 כפות שמן זית
- 1/2 כפית מלח
- 3 כפות פתיתי פרמזן / גאודה "קולקשן" או פתיתי עמק
- 1/2 צנצנת רוטב לפיצה "אוליביה"
- 1/2-1 כוס פתיתי עמק
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים במזלג את מרכיבי הבצק. לשים קצת בידיים משומנות לבצק אחיד. מכסים בנילון ומניחים ל-15 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. מקמחים קלות את משטח העבודה ומעבירים אליו את הבצק. מחלקים את הבצק ל-15-20 כדורים בגודל כדור פינג פונג. מרדדים במערוך או בידיים לעיגולים בעובי של כ-1/2 ס"מ.
-
03.
מורחים רוטב עגבניות על הבצק, מפזרים גבינה צהובה ותוספות שאוהבים.
-
04.
אופים כ-15 דקות עד ששולי הבצק מזהיבים וכשמרימים רואים שגם התחתית הזהיבה.
טיימר מופעל