מיני פיצות - מושלמות, קרסטיות וקלות להכנה | השף הלבן

מיני פיצות

פיצות קטנטנות מושלמות לאוהבי הקראסט! את הבצק מכינים בקלי קלות וללא התפחה עם גבינות מעולות שמשדרגות אותו. פנקו את עצמכם בתוספות שאתם הכי אוהבים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מיני פיצות
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 2-4:

לבצק:
  • 2 כוסות (280 גרם) קמח תופח
  • 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 5% תנובה
  • 2 כפות חומץ
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית מלח
  • 3 כפות פתיתי פרמזן / גאודה "קולקשן" או פתיתי עמק
לציפוי:
  • 1/2 צנצנת רוטב לפיצה "אוליביה"
  • 1/2-1 כוס פתיתי עמק
תוספות: גבינת פטה "פיראוס", עגבניות פרוסות, בצל פרוס, זיתים, פלפלים פרוסים, טונה
גודל תבנית: מחבת

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים במזלג את מרכיבי הבצק. לשים קצת בידיים משומנות לבצק אחיד. מכסים בנילון ומניחים ל-15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 02.

    מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. מקמחים קלות את משטח העבודה ומעבירים אליו את הבצק. מחלקים את הבצק ל-15-20 כדורים בגודל כדור פינג פונג. מרדדים במערוך או בידיים לעיגולים בעובי של כ-1/2 ס"מ.

  • 03.

    מורחים רוטב עגבניות על הבצק, מפזרים גבינה צהובה ותוספות שאוהבים.

  • 04.

    אופים כ-15 דקות עד ששולי הבצק מזהיבים וכשמרימים רואים שגם התחתית הזהיבה.

    טיימר מופעל
    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.