מאפינס קישואים וגבינה לאפיה – מתכון למאפה קישואים | השף הלבן

מאפינס קישואים וגבינה לאפיה

מאפה קישואים וגבינה שמתאים כמנה עיקרית או כתוספת

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפינס קישואים וגבינה לאפיה

המרכיבים ל 30 יחידות:

  • 2 ק"ג קישואים מגוררים בפומפייה דקה
  • 1 גביע גבינה לאפיה
  • 3 ביצים
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 1 1/4 כוסות קמח תופח
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • מלח
  • פלפל
  • אגוז מוסקט

הוראות הכנה:

  • 01.

    מורחים את התבניות בחמאה ומפזרים את פרורי הלחם

  • 02.

    סוחטים את הקישואים המגוררים היטב מהנוזלים ומניחים בקערה

  • 03.

    מוסיפים את הגבינה הביצים והבצל ומתבלים במלח פלפל ואגוז מוסקט

  • 04.

    מערבבים פנימה את הקמח, מקפידים שלא יהיו גושים

  • 05.

    יוצקים לשקעים שבתבניות ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 35 דקות

    טיימר מופעל
    00:35:00
הכנת? כאן מדרגים
(390)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.