מיני מאפינס לבית הספר | השף הלבן

מיני מאפינס לבית הספר

לכבוד החזרה ללימודים – תומר אומנסקי מציג מתכון למיני מאפינס טעימים וקלים להכנה

מאת: תומר אומנסקי
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: תומר אומנסקי

המרכיבים ל12 מנות:

מצרכים:
  • 4 ביצים
  • 120 מ״ל שמן (חצי כוס)
  • 250 גרם קוטג׳ תנובה (גביע)
  • 200 גרם יוגורט תנובה (גביע)
  • 300 גרם פתיתי טריו של השף הלבן
  • 280 גרם קמח (2 כוסות)
  • 10 גרם אבקת אפייה (שקית)
  • כפית מלח
  • תוספות שאוהבים: בטטה | זיתים | תירס | עגבניות שרי | פלפל אדום | פלפל צהוב | זוקיני | זיתי קלמטה | שומשום
גודל תבנית: תבנית מאפינס 12 יח' או 24 יח'

הוראות הכנה:

  • 01.

    נחתוך את הבטטה, הפלפלים והזוקיני לקוביות קטנות, נתבל במלח ושמן זית ונעביר לתבנית עם נייר אפייה.

  • 02.

    נאפה כ-20 דקות על 180 מעלות טורבו.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 03.

    בקערה נערבב את כל החומרים פרט לקמח ואבקת האפייה.

  • 04.

    נוסיף את הקמח ואבקת האפייה ונאחד.

  • 05.

    נעביר לתבנית מאפינס משומנת היטב (יוצאים 24 מאפינס גדולים או 48 מיני).

  • 06.

    נסדר את התוספות מעל, נפזר שומשום ונאפה כ20- דקות ב-180 מעלות טורבו.

הכנת? כאן מדרגים
(50)